Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30041
Title: Фінанси. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньої програми "Фінанси і кредит" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Кіпа М. О.
Малишко Є. О.
Чернишов В. В.
Keywords: бюджетна система
міжнародні фінанси
фінанси
фінанси суб'єктів господарювання
податкова система
фінансовий ринок
фінансовий менеджмент
фінансова політика
Issue Date: 2023
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Фінанси. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньої програми "Фінанси і кредит" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. М. О. Кіпа, Є. О. Малишко, В. В. Чернишов; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (183 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 63 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 60-62.
Abstract: Подано методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни за кожною темою. Розроблено тестові завдання для перевірки знань. Запропоновано додаткові запитання для обговорювання. Наведено теми виступів та доповідей, контрольні запитання для самодіагностики. Рекомендовано для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньої програми "Фінанси і кредит" першого (бакалаврського) рівня та інших економічних спеціальностей усіх форм навчання.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30041
Appears in Collections:Методичні матеріали (Ф)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023-Кіпа М О, Малишко Є О, Чернишов В В.pdf739,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.