Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30051
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.contributor.authorХаустова Т. М.-
dc.date.accessioned2023-09-14T11:41:57Z-
dc.date.available2023-09-14T11:41:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationехнологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Т. М. Хаустова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,21 МБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 50 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 25-28.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30051-
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації до виконання курсових робіт. Уміщено приклади тем і планів курсових робіт. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectтехнологіяru_RU
dc.subjectпродукціяru_RU
dc.subjectсировинаru_RU
dc.subjectнапівфабрикатиru_RU
dc.subjectтехнологічний процесru_RU
dc.subjectвиробництвоru_RU
dc.subjectтехнологічна картаru_RU
dc.subjectтехнологічна схемаru_RU
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняru_RU
Appears in Collections:Методичні матеріали (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023-Давидова О Ю, Хаустова Т М.pdf1,37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.