Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30051
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Хаустова Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-14T11:41:57Z | - |
dc.date.available | 2023-09-14T11:41:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | ехнологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Т. М. Хаустова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,21 МБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 50 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 25-28. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30051 | - |
dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт. Уміщено приклади тем і планів курсових робіт. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
dc.subject | технологія | ru_RU |
dc.subject | продукція | ru_RU |
dc.subject | сировина | ru_RU |
dc.subject | напівфабрикати | ru_RU |
dc.subject | технологічний процес | ru_RU |
dc.subject | виробництво | ru_RU |
dc.subject | технологічна карта | ru_RU |
dc.subject | технологічна схема | ru_RU |
dc.title | Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (ГРБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023-Давидова О Ю, Хаустова Т М.pdf | 1,37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.