Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30051
Title: Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Давидова О. Ю.
Хаустова Т. М.
Keywords: технологія
продукція
сировина
напівфабрикати
технологічний процес
виробництво
технологічна карта
технологічна схема
Issue Date: 2023
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: ехнологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Т. М. Хаустова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,21 МБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 50 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 25-28.
Abstract: Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт. Уміщено приклади тем і планів курсових робіт. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30051
Appears in Collections:Методичні матеріали (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023-Давидова О Ю, Хаустова Т М.pdf1,37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.