Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30186
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-10-11T08:09:59Z-
dc.date.available2023-10-11T08:09:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОрганізація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця.— Електрон. текстові дан. (397 КБ). — Харків  : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 76 с. — Загол. з титул. екрану.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30186-
dc.description.abstractПодано завдання для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, методичні рекомендації до їхнього виконання, типові розрахункові завдання і приклади їхнього вирішення за темами, матеріали щодо закріплення знань. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectпослугиru_RU
dc.subjectпродукціяru_RU
dc.subjectспоживачru_RU
dc.subjectзакладru_RU
dc.subjectвиробництвоru_RU
dc.subjectобслуговуванняru_RU
dc.subjectорганізаціяru_RU
dc.titleОрганізація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023-Давидова О.Ю..pdf985,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.