Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30186
Назва: Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Автори: Давидова О. Ю.
Теми: ресторанне господарство
послуги
продукція
споживач
заклад
виробництво
обслуговування
організація
Дата публікації: 2023
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця.— Електрон. текстові дан. (397 КБ). — Харків  : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 76 с. — Загол. з титул. екрану.
Короткий огляд (реферат): Подано завдання для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, методичні рекомендації до їхнього виконання, типові розрахункові завдання і приклади їхнього вирішення за темами, матеріали щодо закріплення знань. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30186
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023-Давидова О.Ю..pdf985,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.