Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30621
Назва: | Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
Автори: | Давидова О. Ю. |
Теми: | ресторанне господарство споживач послуги продукція заклад підприємство виробництво обслуговування |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Бібліографічний опис: | Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (513 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 37 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. |
Короткий огляд (реферат): | Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт із навчальної дисципліни, а також тематику та плани курсових робіт. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30621 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023-Давидова О.Ю..pdf | 513,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.