Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30759
Название: Підходи до вирішення конкретних проблем онлайн-викладання іноземних мов
Авторы: Ускова Т.
Ключевые слова: підходи до вирішення конкретних проблем онлайн-викладання іноземних мов
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Ускова Т. Підходи до вирішення конкретних проблем онлайн-викладання іноземних мов / Т. Ускова // Молодь, освіта та наука крізь виклики сьогодення : міжнародна науково-практична конференція здобувачів освіти та молодих вчених, 01 листопада 2023 р. : тези допов. - Вінниця, 2023 - С. 65-66.
Краткий осмотр (реферат): Онлайн навчання є найбільш потрібним завдяки різним приводам глобального характеру, тому ця форма набирає найбільшого поширення. Однією з найбільш важливих тенденцій сучасного життя є суттєве зростання міграції, що змушує людей шукати будь-які доступні можливості набуття знань з іноземних мов. Онлайн курси іноземних мов дають студентам можливість вдосконалити свої мовні навички і приєднатися до міжнародної професійної спільноти з більшою впевненістю. Але водночас онлайн викладання є своєрідним викликом викладачам, який зумовлений різницею між традиційною та онлайн формами викладання. Оскільки онлайн-освіта стала основною формою навчання, яка швидко розвивається, існує життєва необхідність у зворотному зв’язку з колегами та студентами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30759
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник-конференції-1.11.2023-р.pdf408,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.