Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30788
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБлохіна О. М.-
dc.contributor.authorПротасенко О. Ф.-
dc.date.accessioned2024-01-04T08:16:32Z-
dc.date.available2024-01-04T08:16:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІміджева ідеологія в готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. М. Блохіна, О. Ф. Протасенко – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 12 с. (Укр. мов.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30788-
dc.description.abstractНаведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення навчальної дисципліни, перелік компетентностей і результатів навчання за навчальною дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти сспеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectіміджru_RU
dc.subjectдрес-кодru_RU
dc.subjectкорпоративна культураru_RU
dc.subjectPR-технологіїru_RU
dc.titleІміджева ідеологія в готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
РПНД_ІМІДЖЕВА ІДЕОЛОГІЯ В ГРБ.docx.pdf215,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.