Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30929
Название: Показники готовності до цифрової трансформації в управлінні персоналом
Авторы: Руденко В. О.
Ключевые слова: управління персоналом
цифрова економіка
цифрова трансформація
показники готовності
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Руденко В. О. Показники готовності до цифрової трансформації в управлінні персоналом / В.О. Руденко // Диджиталізація (цифровізація) суспільства: інституційні, економічні, соціально-психологічні та правові аспекти : факультетська науково-практична конференція докторантів, аспірантів, молодих вчених і студентів: тези доповідей, 24 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків: ХНЕУ імені Семена Кузнеця, 2023. – С. 105 – 106.
Краткий осмотр (реферат): Дослідження присвячено визначенню готовності організації до цифрової трансформації у сфері управління персоналом, що вимагає комплексного підходу та оцінки різних аспектів, таких як культура, навички, ресурси та інноваційна готовність. Ступінь готовності організації до цифрової трансформації визначається її здатністю адаптуватися та впроваджувати цифрові технології. Запропоновано класифікацію показників готовності до цифрової трансформації в управлінні персоналом за кількома ключовими категоріями для систематизації оцінки готовності. Основна увага приділяється підвищенню готовності персоналу до цифрової трансформації, що розглядається як критичний етап для успішної інтеграції цифрових стратегій в організації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30929
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Руденко.pdf569,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.