Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30949| Title: | Інновації у готельно-ресторанному бізнесі | 
| Authors: | Черевична Н. І. Тітова Е. В.  | 
| Keywords: | інновації інформаційні технології імерсивні технології соціальні інновації інфраструктурні інновації концептуальні інновації готельно-ресторанні заклади  | 
| Issue Date: | 2023 | 
| Citation: | Черевична Н. І. Інновації у готельно-ресторанному бізнесі / Н.І. Черевична, Е.В. Тітова // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІ Міжн. наук.-практ. конференції, 10 листопада 2023 р. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. – С. 1241-1243. | 
| Abstract: | У публікації виділено ряд основних інновацій, які на сьогодні є перспективними і актуальними для сфери гостинності. Зазначено, що активне використання закладами ресторанного господарства інформаційних технологій полегшує взаємодію з клієнтами та оптимізує процеси сервісного виробництва. Проаналізовано організаційно-технологічні інновації як більш ефективні методи обслуговування. Визначено комплексні інновації, які охоплюють різні аспекти сервісної діяльності. | 
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30949 | 
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Черевична Н.І. Інновації у готельно-ресторанному бізнесі.pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.