Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30950
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеревична Н. І.-
dc.contributor.authorПодушко Ю. О.-
dc.date.accessioned2024-01-22T20:55:24Z-
dc.date.available2024-01-22T20:55:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧеревична Н. І. Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу / Н.І. Черевична, Ю.О. Подушко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конференції, 12 жовтня 2023 р. : тези допов.– Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 231-233.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30950-
dc.description.abstractУ публікації зазначено, що створення та поширення крафтових технологій продуктів та напоїв, останнім часом, частіше стимулює ресторани додавати в своє меню місцеві страви та напої. Проаналізовано перспективи розвитку вітчизняного бізнесу з виробництва крафтової продукції. Визначено, що переважна більшість виноробів країни – це сімейні та крафтові виноробні. Зазначено, що вітчизняне крафтове виноробство може стати дуже привабливим напрямом у популяризації готельно-ресторанного бізнесу та гастротуризму в Україні.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectвиноru_RU
dc.subjectкрафтові технологіїru_RU
dc.subjectвиноробствоru_RU
dc.subjectкрафтові виноробніru_RU
dc.subjectресторанru_RU
dc.subjectвиноробиru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.titleКрафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.