Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30950
Title: Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу
Authors: Черевична Н. І.
Подушко Ю. О.
Keywords: вино
крафтові технології
виноробство
крафтові виноробні
ресторан
винороби
ресторанний бізнес
Issue Date: 2023
Citation: Черевична Н. І. Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу / Н.І. Черевична, Ю.О. Подушко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конференції, 12 жовтня 2023 р. : тези допов.– Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 231-233.
Abstract: У публікації зазначено, що створення та поширення крафтових технологій продуктів та напоїв, останнім часом, частіше стимулює ресторани додавати в своє меню місцеві страви та напої. Проаналізовано перспективи розвитку вітчизняного бізнесу з виробництва крафтової продукції. Визначено, що переважна більшість виноробів країни – це сімейні та крафтові виноробні. Зазначено, що вітчизняне крафтове виноробство може стати дуже привабливим напрямом у популяризації готельно-ресторанного бізнесу та гастротуризму в Україні.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30950
Appears in Collections:Статті (ГРБ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.