Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30976
Title: Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Жуков В.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
підприємство
ризики
Issue Date: 2022
Citation: Жуков В. Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі / В. Жуков // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. Конференції, 06 жовтня 2022 р. : тези допов. - Львів, 2022. - C. 33-35.
Abstract: Розглянуто різні підходи до класифікації ризиків у діяльності підприємств. Багатогранність поняття «ризик» зумовлена різноманітністю чинників, що характеризують як особливості конкретного виду діяльності, так і специфічні риси невизначеності, за умов якої ця діяльність здійснюється. Тільки на основі системного підходу можна оцінити ризики підприємств готельно-ресторанного бізнесу, забезпечивши ринку збалансованість та економічну ефективність відповідно до обраної стратегії розвитку.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30976
Appears in Collections:Статті (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези Жуков -Львов.pdf552,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.