Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31592
Название: Перспективні напрями розвитку економічної політики в Україні
Авторы: Губін К. Г.
Ключевые слова: економічна політика
дерегуляція економіки
боротьба з корупцією
офшор
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Губін К. Г. Перспективні напрями розвитку економічної політики в Україні / К. Г. Губін // Публічне управління: проблеми та перспективи: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків : ТОВ «Константа», 2023. – С. 366-369.
Краткий осмотр (реферат): Визначено перспективні напрями розвитку економічної політики в Україні. Наголошено на необхідності дерегуляції економіки та скорочення сфер економіки, які є поживним середовищем корупції. Запропоновано зосередити зусилля на відділенні бізнесу від влади (протидії «захопленню держави»), забезпеченні підзвітності, прозорості та контрольованості економіки. Вказано на важливість розвитку різноманітних електронних систем контролю, зокрема, ефективної системи контролю статків та видатків політиків і держслужбовців, а також пов’язаних з ними осіб.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31592
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Губін Кирил_Тези 1_2023_С. 366-369.pdf1,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.