Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31592
Назва: Перспективні напрями розвитку економічної політики в Україні
Автори: Губін К. Г.
Теми: економічна політика
дерегуляція економіки
боротьба з корупцією
офшор
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Губін К. Г. Перспективні напрями розвитку економічної політики в Україні / К. Г. Губін // Публічне управління: проблеми та перспективи: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків : ТОВ «Константа», 2023. – С. 366-369.
Короткий огляд (реферат): Визначено перспективні напрями розвитку економічної політики в Україні. Наголошено на необхідності дерегуляції економіки та скорочення сфер економіки, які є поживним середовищем корупції. Запропоновано зосередити зусилля на відділенні бізнесу від влади (протидії «захопленню держави»), забезпеченні підзвітності, прозорості та контрольованості економіки. Вказано на важливість розвитку різноманітних електронних систем контролю, зокрема, ефективної системи контролю статків та видатків політиків і держслужбовців, а також пов’язаних з ними осіб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31592
Розташовується у зібраннях:Статті (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Губін Кирил_Тези 1_2023_С. 366-369.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.