Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31600
Название: Теоретичні та прикладні проблеми модернізації публичної адміністрації в Польщі
Авторы: Вацьковські К. С.
Гордієнко Л. Ю.
Ключевые слова: влада
модель
модернізація
проблеми
публічна адміністрація
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Вацьковські К. С. Теоретичні та прикладні проблеми модернізації публичної адміністрації в Польщі / К. С. Вацьковські, Л. Ю. Гордієнко // Публічне управління: проблеми та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 листопада 2023 року. - Харків : ТОВ «Константа», 2023.– С. 83–87.
Краткий осмотр (реферат): Україні. Розглянуто основні парадигми щодо модернізації публічної влади в Польщі. Означено, що метою модернізаційної діяльності має бути постійне підвищення рівня задоволеності громадян якістю завдань, які виконує публічна адміністрація, та формування довіри суспільства до держави та її інститутів. Підкреслено, що модернізаційна діяльність виникає в тих випадках, коли збільшується різнорідність суспільних потреб і очікувань, що призводить до необхідності високої спеціалізації публічних інституцій, які їх мають давати. Зазначено, що належить здійснювати постійно моніторинг дієвості обраної моделі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31600
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Вацьковські Казімеж_83-87.pdf862,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.