Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31600
Назва: Теоретичні та прикладні проблеми модернізації публичної адміністрації в Польщі
Автори: Вацьковські К. С.
Гордієнко Л. Ю.
Теми: влада
модель
модернізація
проблеми
публічна адміністрація
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Вацьковські К. С. Теоретичні та прикладні проблеми модернізації публичної адміністрації в Польщі / К. С. Вацьковські, Л. Ю. Гордієнко // Публічне управління: проблеми та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 листопада 2023 року. - Харків : ТОВ «Константа», 2023.– С. 83–87.
Короткий огляд (реферат): Україні. Розглянуто основні парадигми щодо модернізації публічної влади в Польщі. Означено, що метою модернізаційної діяльності має бути постійне підвищення рівня задоволеності громадян якістю завдань, які виконує публічна адміністрація, та формування довіри суспільства до держави та її інститутів. Підкреслено, що модернізаційна діяльність виникає в тих випадках, коли збільшується різнорідність суспільних потреб і очікувань, що призводить до необхідності високої спеціалізації публічних інституцій, які їх мають давати. Зазначено, що належить здійснювати постійно моніторинг дієвості обраної моделі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31600
Розташовується у зібраннях:Статті (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вацьковські Казімеж_83-87.pdf862,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.