Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32214
Title: Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Бутенко Д. С.
Keywords: дипломна робота
бакалавр
вимоги до оформлення
тематика дипломних робіт
Issue Date: 2024
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Д. С. Бутенко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (820 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 32 с. — Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано тематику дипломних робіт, а також вимоги до структури та змісту дипломної роботи. Наведено вимоги до оформлення дипломної роботи, порядок її оцінювання та захисту. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32214
Appears in Collections:Методичні матеріали (ПіТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024-Бутенко Д.С..pdf820,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.