Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32363
Название: Підвищення якості та узагальнення підходів до управління депозитними ресурсами банку
Авторы: Красова О.
Колодізєв О.
Ключевые слова: діяльність банків
депозитна політика
депозитні ресурси
вартість залучення коштів
управління депозитними ресурсами
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Красова О. Підвищення якості та узагальнення підходів до управління депозитними ресурсами банку / О. Красова, науковий керівник О. Колодізєв // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : Матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої пам’яті професора, заслуженого працівника вищої школи Дмитра Мусійовича Фесенка, 28-29 березня 2024 р. : тези допов. - Полтава, 2024. − С. 437-439.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено динаміку зміни обсягів депозитних портфелів у банках, яка підтвердила свою нестабільність через різні об’єктивні та суб’єктивні фактори, що впливають на довіру клієнтів до банківських установ. Обгрунтовано, що якість управління депозитними ресурсами визначається здатністю банку залучати, зберігати та ефективно використовувати депозити клієнтів з метою забезпечення стабільності та прибутковості фінансових операцій. Узагальнено підходи до управління депозитними ресурсами банку з метою підвищення якості управління ресурсами в умовах сучасного розвитку банківської системи України. Доведено, що в сучасних умовах воєнного стану актуалізація підходів до управління депозитними ресурсами банку та підвищення якості управління є важливим етапом в оптимізації депозитної діяльності банку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32363
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Красова, Колодізєв_437-439.pdf1,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.