Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32461
Title: Іноземна мова: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» третього (освітньо-наукового) рівня
Authors: Петренко В. О.
Погорєлова Т. Ю.
Keywords: фінанси
банківська справа
страхування
фондовий ринок
іноземна мова
компетентність
результати навчання
критерії оцінювання
Issue Date: 2023
Citation: Іноземна мова: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» третього (освітньо-наукового) рівня: [Електронне видання] / укл. В. О. Петренко, Т.Ю. Погорєлова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 10 с. (Укр.).
Abstract: Визначено мету і зв’язок дисципліни з іншими науками. Наведено компетентності, якими оволодівають здобувачі вищої освіти в процесі вивчення дисципліни. Подано тематичний план навчальної дисципліни, її зміст за модулем і темами, а також порядок та критерії оцінювання знань здобувачів вищої освіти. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування»» третього (освітньо-наукового) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32461
Appears in Collections:Методичні матеріали (ПІФП)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
доп.план_1_Іноземна мова_PhD 072_Петренко В..docx_.pdf607,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.