Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32463
Title: Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньо-професійної програми "Облік і аудит" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Азаренков Г. Ф.
Пасенко Н. С.
Курган Н. В.
Часовнікова Ю. С.
Keywords: рівень вищої освіти
компетентність
результати навчання
освітній ступінь
виробнича практика
науково-дослідна практика
переддипломна практика
науковий керівник
база практики
дипломна робота
бакалавр з обліку і оподаткування
Issue Date: 2023
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньо-професійної програми "Облік і аудит" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Г. Ф. Азаренков, Н. С. Пасенко, Н. В. Курган, Ю. С. Часовнікова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,04 MБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 67 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 38-40.
Abstract: Подано наскрізну програму практики, що відображає єдину систему підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня за допомогою поєднання теоретичних знань та практичних питань, її зміст, мету, завдання та особливості контролю за результатами. Рекомендовано для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньо-професійної програми "Облік і аудит" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32463
Appears in Collections:Методичні матеріали (ОБК)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.