Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32518
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.contributor.authorЧеревична Н. І.-
dc.date.accessioned2024-05-14T06:28:16Z-
dc.date.available2024-05-14T06:28:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІнновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (460 KБ).  — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 35 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 22-25.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32518-
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації до виконання комплексних курсових робіт. Уміщено приклади тем і планів курсових робіт. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectінноваціїru_RU
dc.subjectготельний бізнесru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectкомплексна курсова роботаru_RU
dc.subjectтитульний аркушru_RU
dc.subjectзмістru_RU
dc.subjectмагістерський рівеньru_RU
dc.titleІнновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2024-Давидова О Ю, Черевична Н І.pdf460,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.