Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32518
Назва: Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Автори: Давидова О. Ю.
Черевична Н. І.
Теми: інновації
готельний бізнес
ресторанний бізнес
комплексна курсова робота
титульний аркуш
зміст
магістерський рівень
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (460 KБ).  — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 35 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 22-25.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації до виконання комплексних курсових робіт. Уміщено приклади тем і планів курсових робіт. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32518
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024-Давидова О Ю, Черевична Н І.pdf460,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.