Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32627
Назва: Стратегічні детермінанти розвитку міжнародної економічної діяльності в умовах цифровізації
Автори: Проскурніна Н. В.
Тимошенко К. В.
Теми: цифровізація
цифрова економіка
глобалізація
організаційно-економічне забезпечення
міжнародна економічна діяльність
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Проскурніна Н. В. Стратегічні детермінанти розвитку міжнародної економічної діяльності в умовах цифровізації / Н. В. Проскурніна, К. В. Тимошенко // Український журнал прикладної економіки та техніки. – 2024. – Т. 9. – № 1.- С. 72-77.
Короткий огляд (реферат): Виділено основні стратегічні детермінанти та драйвери, які сприяють розвитку міжнародної економічної діяльності в умовах цифровізації. Узагальнено та систематизовано низку факторів і сил, які спонукають до впровадження та інтеграції цифрових технологій і практик у різних секторах глобальної економіки. Доведено, що рушійні сили цифровізації міжнародної економічної діяльності взаємопов’язані та підсилюють одна одну, а технологічний прогрес формує нову парадигму поведінки та очікувань споживачів, а зміна поведінки споживачів в свою чергу стимулює попит на подальші технологічні інновації. Проаналізовано та узагальнено основні проблеми та виклики, з якими стикаються підприємства на світовому ринку в умовах цифровізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32627
Розташовується у зібраннях:Статті (ПіТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тимошенко К. В. Стаття.pdf428,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.