Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32782
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІвашура А. А.-
dc.contributor.authorМихальченко О. Ю.-
dc.date.accessioned2024-06-02T13:42:24Z-
dc.date.available2024-06-02T13:42:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІвашура А. А. Перспективні дослідження процесів у продовольчій системі за допомогою сталої гастрономії / А. А. Івашура, О. Ю. Михальченко // Фізичне виховання, безпека життєдіяльності і сучасні технології виробництва : матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21 березня 2024 р. / за заг. ред. А. А. Івашури. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. - С. 296-298. (електронне видання).ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32782-
dc.description.abstractСпостережувана й описана діяльність і результати сталої гастрономії поглиблюють роботу так званого "продовольчого громадянства" як практики поведінки, пов'язаної з харчовими продуктами, що підтримує, а не загрожує розвитку сталої продовольчої системи. Також очевидно, що кухарі впливають на споживачів і виробників, змушуючи їх ставати свідомими споживачами харчових продуктів і колективно брати участь у продовольчій демократії, що підтверджує точку зору, згідно з якою продовольча демократія передбачає колективні дії, а кухарі стимулюють процвітання продовольчої демократії, застосовуючи владу, реконструюючи та покращуючи наявну продовольчу систему.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectстале виробництвоru_RU
dc.subjectготеліru_RU
dc.subjectстале споживанняru_RU
dc.subjectекологічні та економічні показникиru_RU
dc.subjectусвідомлене споживанняru_RU
dc.titleПерспективні дослідження процесів у продовольчій системі за допомогою сталої гастрономіїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.