Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32782
Назва: Перспективні дослідження процесів у продовольчій системі за допомогою сталої гастрономії
Автори: Івашура А. А.
Михальченко О. Ю.
Теми: стале виробництво
готелі
стале споживання
екологічні та економічні показники
усвідомлене споживання
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Івашура А. А. Перспективні дослідження процесів у продовольчій системі за допомогою сталої гастрономії / А. А. Івашура, О. Ю. Михальченко // Фізичне виховання, безпека життєдіяльності і сучасні технології виробництва : матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21 березня 2024 р. / за заг. ред. А. А. Івашури. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. - С. 296-298. (електронне видання).
Короткий огляд (реферат): Спостережувана й описана діяльність і результати сталої гастрономії поглиблюють роботу так званого "продовольчого громадянства" як практики поведінки, пов'язаної з харчовими продуктами, що підтримує, а не загрожує розвитку сталої продовольчої системи. Також очевидно, що кухарі впливають на споживачів і виробників, змушуючи їх ставати свідомими споживачами харчових продуктів і колективно брати участь у продовольчій демократії, що підтверджує точку зору, згідно з якою продовольча демократія передбачає колективні дії, а кухарі стимулюють процвітання продовольчої демократії, застосовуючи владу, реконструюючи та покращуючи наявну продовольчу систему.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32782
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.