Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32801
Название: Розвиток туризму в умовах цифровізації економіки
Авторы: Сущенко О. А.
Дехтяр Н. А.
Клок О. П.
Єрмаченко В. Є.
Зима О. Г.
Касенкова К. В.
Ключевые слова: цифровізація сфери послуг
індивідуальний туризм
онлайн-комунікації
корпоративна культура
туристична діяльність у Франції, Марокко, Портуґалії, Ґані
Дата публикации: 2023
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Розвиток туризму в умовах цифровізації економіки [Електронний ресурс] : монографія / О. А. Сущенко, Н. А. Дехтяр, О. П. Клок [та ін.]; за заг. ред. О. А. Сущенко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (4,81 МБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 200 с. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 193-199.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні тенденції глобального ринку туристичних послуг, обґрунтовано теоретичні пропозиції та практичні рекомендації щодо вдосконалення діяльності сучасних туристичних підприємств та організації дозвілля за допомогою інформаційної складової. Визначено вплив міжнародного туризму на формування корпоративної культури суб'єктів ринку й ділового середовища в галузі. Показано внесок міжнародного туризму в поєднанні з ефектом вимушеної міграції на со-ціально-економічний розвиток суспільства на прикладі Франції, Марокко, Портуґалії та Ґани. Рекомендовано для фахівців із питань управління туристичною діяльністю, викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальності "Туризм і рекреація".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32801
Располагается в коллекциях:Монографії (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023-Сущенко О А, Дехтяр Н А, Клок О П та ін.pdf4,93 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.