Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32812
Title: Використання методів рангового підходу в моделі транзакційної системи з реплікацією фрагментів бази даних для розгортання у хмарному середовищі
Authors: Коломійцев О. В.
Голубничий Д. Ю.
Рибальченко А. О.
Третяк В. Ф.
Осієвський С. В.
Возний О. О.
Балабуха О. С.
Качуровський Г. М.
Грічанюк О. М.
Галашевський Г. О.
Сокова Т. В.
Любченко О. В.
Keywords: ранговий підхід
реплікація фрагментів бази даних
Issue Date: 2023
Citation: Коломійцев О. В. Використання методів рангового підходу в моделі транзакційної системи з реплікацією фрагментів бази даних для розгортання у хмарному середовищі / О.В. Коломійцев, Д.Ю. Голубничий, А.О. Рибальченко та ін. // International scientific discussion: problems, tasks and prospects : Proceedings of the 7th International Scientific and Practical Conference held, October 19-20, 2023. - Brighton, United Kingdom, Scientific Collection «InterConf». – 2023. - № 38(175). - Pp.326 – 341.
Abstract: Стаття досліджує проблеми ефективного використання рангового підходу в контексті моделі транзакційної системи з реплікацією фрагментів бази даних для подальшого розгортання у хмарному обчислювальному середовищі. Автори розглядають ключові аспекти та виклики, пов'язані з імплементацією такої системи в хмарному середовищі, а також розглядають потенційні переваги та обмеження цього підходу. Стаття аналізує методи рангового підходу, які можна використовувати для керування реплікацією фрагментів бази даних в розподіленій транзакційній системі.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32812
Appears in Collections:Статті (ІС)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Голубничий Д.Ю. Brighton 2023.pdf2,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.