Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32814
Title: Спосіб оптимізації розміщення фрагментів розподіленої бази даних у вузлах мережі хмарної структури за критерієм максимуму сумарної цінності реплік фрагментів на основі рангового підходу до рішення задачі цілочисельного лінійного програмування з булевими змінними
Authors: Коломійцев О. В.
Третяк В. Ф.
Голубничий Д. Ю.
Осієвський С. В.
Калачова В. В.
Балакірєва С. М.
Філіппенков О. В.
Жирна О. В.
Куруч О. С.
Кривчун В. І.
Рибальченко А. О.
Любченко О. В.
Keywords: хмарне середовище
база даних
алгоритм
граф. цілочисельне лінійне програмування з булевими змінними
Issue Date: 2023
Citation: Коломійцев О. В. Спосіб оптимізації розміщення фрагментів розподіленої бази даних у вузлах мережі хмарної структури за критерієм максимуму сумарної цінності реплік фрагментів на основі рангового підходу до рішення задачі цілочисельного лінійного програмування з булевими змінними / О.В. Коломійцев, В.Ф. Третяк, Д.Ю. Голубничий та ін. // Progressive science and achievements : Proceedings of the 3rd Interna-tional Scientific and Practical Conference held September 26-28, 2023. - Doha, Qatar, Scientific Collection «InterConf», 2023. - № 172. - Pp.229 – 235.
Abstract: Оптимізація розміщення фрагментів розподіленої бази даних у вузлах мережі хмарної структури за критерієм максимуму сумарної цінності реплік фрагментів є важливим завданням для забезпечення високої доступності, швидкості та надійності системи. У цій моделі, як орендовані апаратні ресурси, вважатимемо дисковий простір. для оптимізації розміщення фрагментів бази даних у вузлах мережі хмарної структури за критерієм максимуму сумарної цінності реплік фрагментів пропонується використовувати ранговий підхід до рішення задачі цілочисельного лінійного програмування з булевими змінними.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32814
Appears in Collections:Статті (ІС)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Голубничий Д.Ю. DOHA 2023.pdf2,18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.