Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32940
Название: Лінгвістичні критерії метапрограмного профілювання в цифровому середовищі
Авторы: Ушкальов В. В.
Мартіянова М. П.
Ключевые слова: профайлінг
психологія споживача
комунікація
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Ушкальов В. В. Лінгвістичні критерії метапрограмного профілювання в цифровому середовищі / В. В. Ушкальов, М. П. Мартіянова // Диджиталізація (цифровізація) суспільства: інституційні, економічні, соціально-психологічні та правові аспекти : матеріали факультетської науково-практичної конференції докторантів, аспірантів, молодих вчених і студентів, 24 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків: Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2023. – С. 78-80.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано підхід до кодування ознак метапрограмних патернів, що може бути застосований для здійснення автоматизованої оцінки вербальної активності споживача та побудови на цій основі психологічних профілів. Це дозволить підвищити якість формулювання пропозицій як в безпосередній комунікації зі споживачем, так і в процесі онлайн спілкування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32940
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ушкальов,Мартіянова_тези.pdf339,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.