Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32967
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Другова О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-13T10:39:20Z | - |
dc.date.available | 2024-06-13T10:39:20Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Другова О. С. Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості / О. С. Другова // Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка. – Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2023. – Вип. 18. – С. 80-85. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32967 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджуються методи оцінки доданої вартості капіталу та їх роль у стратегічному розвитку підприємств харчової промисловості. Розглядаються сучасні підходи до визначення ефективності використання капіталу на основі доданої вартості, розглядаючи їхню пристосованість для конкретного сектору. Стаття висвітлює значен¬ня оцінки доданої вартості капіталу як ключового інструменту стратегічного управлін¬ня. Обґрунтовано, як ці методи можуть сприяти підвищенню конкурентоспроможності підприємств у харчовій промисловості, забезпечуючи оптимальне використання ресурсів та підтримуючи стійкий розвиток. В статті аналізуються практичні випадки засто¬сування методів оцінки доданої вартості капіталу на підприємствах харчової промисло¬вості, що дозволяє зрозуміти конкретні вигоди та виклики, пов'язані з їх впровадженням. Сформовано вибірку для розрахунку показника EVA, до якою було обрано 16 підприємств різних галузей харчової промисловості. Запропоновано шляхи оптимізації використання капіталу в харчовій промисловості для досягнення стабільного та стійкого розвитку. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | методи | ru_RU |
dc.subject | стратегічний розвиток | ru_RU |
dc.subject | промисловість | ru_RU |
dc.subject | оцінка | ru_RU |
dc.subject | економічна додана вартість | ru_RU |
dc.subject | капітал | ru_RU |
dc.title | Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (МБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Другова О.С. Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості.pdf | 547,38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.