Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32967
Назва: | Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості |
Автори: | Другова О. С. |
Теми: | методи стратегічний розвиток промисловість оцінка економічна додана вартість капітал |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Другова О. С. Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості / О. С. Другова // Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка. – Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2023. – Вип. 18. – С. 80-85. |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджуються методи оцінки доданої вартості капіталу та їх роль у стратегічному розвитку підприємств харчової промисловості. Розглядаються сучасні підходи до визначення ефективності використання капіталу на основі доданої вартості, розглядаючи їхню пристосованість для конкретного сектору. Стаття висвітлює значен¬ня оцінки доданої вартості капіталу як ключового інструменту стратегічного управлін¬ня. Обґрунтовано, як ці методи можуть сприяти підвищенню конкурентоспроможності підприємств у харчовій промисловості, забезпечуючи оптимальне використання ресурсів та підтримуючи стійкий розвиток. В статті аналізуються практичні випадки засто¬сування методів оцінки доданої вартості капіталу на підприємствах харчової промисло¬вості, що дозволяє зрозуміти конкретні вигоди та виклики, пов'язані з їх впровадженням. Сформовано вибірку для розрахунку показника EVA, до якою було обрано 16 підприємств різних галузей харчової промисловості. Запропоновано шляхи оптимізації використання капіталу в харчовій промисловості для досягнення стабільного та стійкого розвитку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32967 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Другова О.С. Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості.pdf | 547,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.