Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32973
Назва: Цифровізація фінансової звітності як ознака економічної глобалізації
Автори: Курган Н. В.
Курята О. В.
Теми: графічна форма фінансової звітності
база даних
міжнародні стандарти фінансової звітності
таксономія
цифровий підпис
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Курган Н. В. Цифровізація фінансової звітності як ознака економічної глобалізації / Н. В. Курган, О. В. Курята // Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи [Електронне видання]: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 березня 2024 р. / Держ. біотехнологічний ун-т. - Харків, 2024. - С. 37–39.
Короткий огляд (реферат): Досліджено еволюцію форм підготовки фінансової звітності в Україні, класифіковано форми складання фінансової звітності вітчизняними компаніями у різні часові періоди. Пояснено критерії зрозумілості та корисності української фінансової звітності для іноземних користувачів в умовах євроінтеграції. Встановлено, що цифровізація бухгалтерського обліку та його стандартизація за МСФЗ мають безпосередній позитивний прямий вплив на залучення вітчизняного бізнесу до глобального економічного середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32973
Розташовується у зібраннях:Статті (ОБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Курган, Курята_14_15_березня_Матеріали_конференції_ДБТУ.pdf294,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.