Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33043
Назва: Оцінка конкурентоспроможності туристичного страхування в страхових компаніях
Автори: Мамедова Ельза Рза кизи
Теми: конкурентоспроможність
туристичне страхування
страхова компанія
методичний підхід
дискримінантний аналіз
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Мамедова Ельза Рза кизи Оцінка конкурентоспроможності туристичного страхування в страхових компаніях / Ельза Рза кизи Мамедова // Управління розвитком. – № 3 (Т. 4). – С. 10-19.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано сутність туристичного страхування. З використанням методу багатовимірного факторного аналізу визначено ключові показники конкурентоспроможності туристичного страхування в страхових компаніях. Запропоновано новий метод розрахунку інтегральних показників конкурентоспроможності та науково-методичний підхід до визначення класу конкурентоспроможності страхових компаній із використанням кластерного та дискримінантного аналізу. На першому етапі використано кластерний аналіз, який дав змогу розділити страхові компанії за класами конкурентоспроможності. На основі дискримінантного аналізу отримано класифікаційні функції, які можливо використовувати для оцінки конкурентоспроможності страхових компаній, що не ввійшли до досліджуваної вибірки, але потребують аналізу та розроблення заходів з підвищення конкурентоспроможності туристичного страхування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33043
Розташовується у зібраннях:№ 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
мамедова.pdf948,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.