Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33069
Назва: Теоретичні засади формування інтегрованої звітності в системі управління підприємстом
Автори: Колісник В. Ю.
Теми: інтегрована звітність
фінансові показники
нефінансові показники
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Колісник В. Ю. Теоретичні засади формування інтегрованої звітності в системі управління підприємстом / В. Ю. Колісник // Управління розвитком. – № 1-2 (187-188). – С. 84-88.
Короткий огляд (реферат): Зміна очікувань користувачів облікової інформації і поява нових вимог до її змісту поступово змінюють підходи до управління підприємствами. У статті зроблено акцент на відсутності єдиного підходу до визначення поняття інтегрованої звітності та її змістовного наповнення. Перелічено проблеми та ключові критерії визначення фінансових і нефінансових показників інтегрованої звітності. Розглянуто елементи структури інтегрованого звіту, що запропоновані Міжнародним стандартом інтегрованої звітності. Проаналізовано підходи вітчизняних учених до визначення структури інтегрованого звіту та варіативність його наповнення. Виділено ключові проблеми реалізації концепції інтегрованої звітності на підприємстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33069
Розташовується у зібраннях:№ 1-2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
колісник.pdf417,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.