Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33069
Название: Теоретичні засади формування інтегрованої звітності в системі управління підприємстом
Авторы: Колісник В. Ю.
Ключевые слова: інтегрована звітність
фінансові показники
нефінансові показники
Дата публикации: 2017
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Колісник В. Ю. Теоретичні засади формування інтегрованої звітності в системі управління підприємстом / В. Ю. Колісник // Управління розвитком. – № 1-2 (187-188). – С. 84-88.
Краткий осмотр (реферат): Зміна очікувань користувачів облікової інформації і поява нових вимог до її змісту поступово змінюють підходи до управління підприємствами. У статті зроблено акцент на відсутності єдиного підходу до визначення поняття інтегрованої звітності та її змістовного наповнення. Перелічено проблеми та ключові критерії визначення фінансових і нефінансових показників інтегрованої звітності. Розглянуто елементи структури інтегрованого звіту, що запропоновані Міжнародним стандартом інтегрованої звітності. Проаналізовано підходи вітчизняних учених до визначення структури інтегрованого звіту та варіативність його наповнення. Виділено ключові проблеми реалізації концепції інтегрованої звітності на підприємстві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33069
Располагается в коллекциях:№ 1-2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
колісник.pdf417,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.