Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
українська
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Search
Search:
All of DSpace
Навчально-науковий інститут економіки і права
Кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій
Методичні матеріали (ГРБКТ)
Монографії (ГРБКТ)
Навчальні видання (ГРБКТ)
Статті (ГРБКТ)
Статті студентів (ГРБКТ)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Інновації у готельно-ресторанному бізнесі
Черевична Н. І.
;
Тітова Е. В.
2023
Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу
Черевична Н. І.
;
Подушко Ю. О.
2023
Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства
Черевична Н. І.
;
Середенко В. В.
2023
Впровадження соціальних інновацій у вітчизняний готельний бізнес
Черевична Н. І.
;
Хомутовська Ж. А.
2023
Аналіз та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні
Черевична Н. І.
;
Тимченко К. І.
2024
Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців
Черевична Н. І.
;
Грін Н. М.
;
Герошенко І. О.
2024
Сучасний стан і перспективи впровадження цифрових технологій у вищу освіту
Черевична Н. І.
2024
Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
2024
Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
Discover
Author
1
Герошенко І. О.
1
Грін Н. М.
1
Давидова О. Ю.
1
Подушко Ю. О.
1
Середенко В. В.
1
Тимченко К. І.
1
Тітова Е. В.
1
Хомутовська Ж. А.
Subject
4
готельний бізнес
3
ресторанний бізнес
3
інновації
2
соціальні інновації
2
харчування
1
алкогольні напої
1
армійський раціон
1
винна карта
1
вино
1
винороби
.
next >
Date issued
6
2024
5
2023
Has File(s)
11
true