Статті (ГРБКТ) : [118] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 118
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Оцінка безпеки підземних вод за допомогою багатомодельного індексу якості води та показників ризику для здоров’яБезсонний В. Л.; Пономаренко Р. В.; Пляцук Л. Д.; Третьяков О. В.
2025Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого вікуГіренко Н.
2025Формування іміджу та репутації готельно-ресторанного комплексуКрамаренко Д. П.; Косолапова П. Ю.
2025Перспективи створення сучасного бізнес-готелю в КиєвіКрамаренко Д. П.; Курляндська В. І.
2025Конкурентоспроможність – фактор підвищення прибутковості готелівКрамаренко Д. П.; Безсонний В. Л.; Фенчук Д. В.
2025Екологічні інновації у готельному бізнесіКрамаренко Д. П.; Андрєєва В. О.
2025Агротуризм як фактор розвитку сільських територійКрамаренко Д. П.; Шкребець М. Є.
2025Бізнес-готелі як ключовий елемент інфраструктури ділового туризмуЧеревична Н. І.; Сова С. В.
2025Сучасні екологічні інновації та їх вплив на ефективність роботи готельних підприємств УкраїниЧеревична Н. І.; Середенко В. В.; Сребнюк К. С.
2025Перспективи розвитку зеленого готельного бізнесу в сучасних реаліяхГіренко Н.; Крамаренко Д.
2024Капсульні готелі як перспективне проєктне рішення для економ-готелівКрамаренко Д. П.; Гіренко Н. І.
2024Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарствіКрамаренко Д. П.; Гіренко Н. І.; Новікова Н. В.
2025Global practices of public administration in protecting public interests in the environmental sectorSysoieva S.; Fedchenko S.
2025Сучасні інформаційні технології як адаптивно-орієнтований механізм управління підприємством готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.; Михайлишин А. В.
2025Gastronomy of the future: innovation and emotions as keys to competitive advantageDavydova O.; Sysoieva S.
2024Інвестиційні ризики в готельно-ресторанному бізнесі при проведенні проектного фінансуванняЖуков В. В.; Лавро В. В.
2024Формування інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесіЖуков В. В.
2024Управління інвестиційними проектами підприємств готельно-ресторанного бізнесуЖуков В. В.
2024Оцінка екологічного ризику забруднення ґрунтів важкими металамиБезсонний В. Л.; Некос А. Н.; Гололобова О. О.
2024Прогнозування показників кисневого режиму р. ДунайБезсонний В. Л.; Третьяков О. В.; Некос А. Н.; Чістов Є. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 118