Статті (ГРБКТ) : [84] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 84
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Інновації в індустрії гостинностіСисоєва С. І.
2023Green infrastructure as a component of hospitality industry developmentProtasenko О.; Trubnikova M.
2023Підвищення екологічності обертових цементних печей за рахунок використання периклазошпінельних вогнетривівБорисенко О. М.; Логвінков С. М.; Шабанова Г. М.; Іщенко А. М.; Ареф`єв В. О.
2022Assessment of Environmental Risks from the Impact of Domestic and Industrial EffluentsBezsonnyi V.
2023Визначення екологічного стану кременчуцького водосховища на основі інформаційної ентропіїБезсонний В. Л.; Пляцук Л. Д.; Пономаренко Р. В.; Третьяков О. В.
2023Методика оцінки екологічного стану водойми на основі ентропійно зваженого індексу якості водиБезсонний В. Л.
2023Transformation of the approach to labour safety at the enterprise under digitalizationProtasenko O.; Mygal G.
2023Ergonomics 4.0: digitalization problems and overcoming themProtasenko O.; Mygal G.
2023Ergonomic thinking in the design of human-machine systemsMygal G.; Protasenko O.; Kobrina N.; Mykhailova E.
2023Green infrastructure as a component of sustainable developmentProtasenko O.; Ivashura A.
2022Вплив розвитку сфери гостинності на міське середовищеІвашура А. А.; Шаховська О. В.
2022Безпілотні системи: проблеми людського фактораМигаль Г. В.; Протасенко О. Ф.
2022The human factor issues in biomedical systemsMygal G.; Protasenko O.
2022Study of Strategies for Sustainable Production and Consumption in the Economic Conditions of UkraineIvashura A.; Protasenko O.; Mykhailova E.; Severinov O.
2022Роль екологічних потреб працівника у створенні безпечних умов праціПротасенко О. Ф.; Мигаль Г. В.
2022Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесіПротасенко О. Ф.; Мигаль Г. В.
2022Проблеми та перспективи сталості індустрії гостинностіЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.
2022Ланцюговий ефект розповсюдження інноваційної технології редиспергуючих харчових домішок у виробництво кераміки та вогнетривівЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.; Буторіна Д. Д.
2022Система фермерство – гостинність як інноваційна модельІвашура А. А.
2022Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинностіІвашура А. А.; Логвінков С. М.; Борисенко О. М.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 84