Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34754
Title: | Стратегії підвищення конкурентоспроможності через цифрові технології, інновації та сталий розвиток |
Authors: | Другова О. С. |
Keywords: | конкурентоспроможність цифрові технології інновації сталий розвиток бізнес-стратегії |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Другова О. С. Стратегії підвищення конкурентоспроможності через цифрові технології, інновації та сталий розвиток / О. С. Другова // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. - 2024. - No 3 (44). - С. 39-45. |
Abstract: | Стаття є актуальним дослідженням, яке присвячене вивченню сучасних підходів до забезпечення конкурентоспроможності підприємств у глобальному бізнес-середовищі. Одним з ключових аспектів, який розглядається в статті, є роль цифровизації у модернізації бізнес-процесів. Впровадження цих технологій може значно підвищити продуктивність та рентабельність підприємств, що стає особливо важливим в умовах глобальної конкуренції. Окрім цього, у статті досліджується інноваційні підходи до розвитку продуктів та послуг. Інновації є ключовим фактором в забезпеченні конкурентоспроможності, оскільки вони дозволяють підприємствам випереджати конкурентів на ринку шляхом створення унікальних пропозицій, які відповідають потребам сучасних споживачів. Не менш важливим аспектом є вплив сталого розвитку на конкурентоспроможність підприємств. Сталість стала необхідною умовою для успішного функціонування будь-якої компанії у сучасному світі. Зелена економіка, зменшення викидів, використання відновлюваних джерел енергії — це лише деякі з напрямків, які впливають на стратегії підвищення конкурентоспроможності через сталі розвиток. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34754 |
Appears in Collections: | Статті (МБА) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СТРАТЕГІЇ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ.pdf | 1,46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.