Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37278
Title: | Організація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня |
Authors: | Ахмедова О. Козубова Н. |
Keywords: | ресторан організація харчування готельно-ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Організація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. Ахмедова, Н. Козубова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – 20 с. (Укр.мова). |
Abstract: | Наведено перелік тем та ключових питань, які буде розглянуто під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, форми та методи оцінювання, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня |
URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37278 |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
доп.план Організація ресторанного господарства..pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.