Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/472
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛитвинцева Г. С.-
dc.date.accessioned2012-05-25T08:05:25Z-
dc.date.available2012-05-25T08:05:25Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛитвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ Хлібозавод "Салтівський" / Г.С. Литвинцева // Управління розвитком. - 2012. - №5. - С. 92 -95en_US
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/jspui/123456789/472-
dc.description.abstractПроаналізовано основні показники рентабельності підприємства на прикладі ЗАТ "Хлібозавод" Салтівський" та запропоновано певні кроки для підвищення ефективності діяль¬ності підприємства.en_US
dc.description.abstractThe article analyzes the main indicators of profitability on the example of Company bakery "Saltovskiy" and suggests some steps to improve the efficiency of the enterprise.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХНЕУen_US
dc.subjectрентабельність підприємстваen_US
dc.subjectрезервen_US
dc.subjectметодика аналізу рентабельності підприємстваen_US
dc.subjectефективність діяльності підприємстваen_US
dc.titleОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ ЗАТ "ХЛІБОЗАВОД "САЛТІВСЬКИЙ"en_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udcУДК 658.155:664.6en_US
Располагается в коллекциях:№ 5



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.