Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/472
Title: ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ ЗАТ "ХЛІБОЗАВОД "САЛТІВСЬКИЙ"
Authors: Литвинцева Г. С.
Keywords: рентабельність підприємства
резерв
методика аналізу рентабельності підприємства
ефективність діяльності підприємства
Issue Date: 2012
Publisher: ХНЕУ
Citation: Литвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ Хлібозавод "Салтівський" / Г.С. Литвинцева // Управління розвитком. - 2012. - №5. - С. 92 -95
Abstract: Проаналізовано основні показники рентабельності підприємства на прикладі ЗАТ "Хлібозавод" Салтівський" та запропоновано певні кроки для підвищення ефективності діяль¬ності підприємства.
The article analyzes the main indicators of profitability on the example of Company bakery "Saltovskiy" and suggests some steps to improve the efficiency of the enterprise.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/jspui/123456789/472
Appears in Collections:№ 5



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.