Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4785
Назва: Ефективність витрат у сільськогосподарських підприємствах: монографія
Автори: Шиян Д. В.
Теми: витрати
формування витрат
ефективність
оптимізація витрат
точка беззбитковості
ціна
собівартість
рентабельність
прибуток
Дата публікації: 2012
Видавництво: М.: Миськдрук
Бібліографічний опис: Ефективність витрат у сільськогосподарських підприємствах: монографія / Д.В. Шиян, Н.В. Ульянченко – Х.: Міськдрук, 2012. – 204 с.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано й уточнено економічний зміст категорій “витрати” та “собівартість”, здійснено класифікацію та визначено фактори формування витрат в сільськогосподарських підприємствах; розглянуто теоретичні і практичні чинники підвищення ефективності витрат; проаналізовано та досліджено особливості формування витрат у сільськогосподарських підприємствах Харківської області; здійснено оптимізацію витрат на прикладі конкретного сільськогосподарського підприємства з урахуванням його особливості та ситуації на ринку. Досліджено особливості залежності дії закону спадної віддачі в умовах сучасного господарювання; удосконалено методику аналізу рівня беззбитковості з урахуванням розміру підприємства; запропоновані шляхи підвищення ефективності використання витрат з урахуванням вимог СОТу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4785
Розташовується у зібраннях:Монографії (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шиян.pdf114,07 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.