Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7313
Title: | Умови підвищення продуктивності й точності обробки на операціях шліфування |
Other Titles: | Conditions improve productivity and accuracy of processing on grinding operations Условия повышения производительности и точности обработки на операциях шлифования |
Authors: | Новіков Ф. В. Анділахай В. О. Novikov F. V. Andilakhay V. O. Новиков Ф. В. Андилахай В. А. |
Keywords: | доменна піч наплавочний матеріал оброблювана поверхня технологічна система шліфування твердість матеріалу blast furnace filler the surface being treated the technological system grinding material hardness доменная печь наплавочный материал обрабатываемая поверхность технологическая система шлифование твердость материала |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | НТУ ХПІ |
Citation: | Новіков Ф.В. Умови підвищення продуктивності й точності обробки на операціях шліфування / Ф.В. Новіков , В.О. Анділахай // Вісник НТУ “ХПІ”: Збірник наукових праць. Тематичний вип.: Технології в машинобудуванні. − Х.: НТУ ХПІ. − 2010. − № 49. − С. 136-139 |
Abstract: | В работе теоретически обоснованы закономерности изменения упругих перемещений в технологической системе при шлифовании и определены условия повышения производительности и точности обработки. The paper theoretically grounded regularities of change of elastic displacements in the technological system for grinding and the conditions for increasing productivity and accuracy of processing. У роботі теоретично обґрунтовані закономірності зміни пружних переміщень у технологічній системі в процесі шліфування й визначені умови підвищення продуктивності та точності обробки. |
URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7313 |
Appears in Collections: | Статті (ЗСЖБЖ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.10. Новиков Ф.В., Андилахай В.А. Условия повышения.pdf | 314,93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.