Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7432
Title: ОПТИМИЗАЦИЯ ОБЪЕМОВ ВЫПУСКА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ПРЕДПРИЯТИЯ
Authors: Иснюк М. Н.
Keywords: максимизация прибыли
оптимизационная модель
Issue Date: 2014
Publisher: Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Иснюк М. Н. ОПТИМИЗАЦИЯ ОБЪЕМОВ ВЫПУСКА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ПРЕДПРИЯТИЯ / М. Н. Иснюк // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 21-23
Abstract: Проведен аналіз деятельности предприятия ООО "Слобожанский" по производству хлебобулочных изделий. Создана оптимизациионая модель максимизации прибыли при имеющихся ресурсах предприятия.
The conditions of enterprise for the production of bakery products was conducted. An optimization model of profit maximization of available resources for the company was created.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7432
Appears in Collections:Статті (ВМЕМ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.