Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7508
Назва: Конкурентоспроможність продукції: теоретичний аспект
Інші назви: Конкурентоспособность продукции: теоретический аспект
Competitive products: theoretical aspect
Автори: Пасічник І. Ю.
Пасичник И. Ю.
Pasichnyk I. Y.
Теми: конкурентоспроможність виробника
конкурентоспроможність продукції
рівні конкурентоспроможності
конкурентоспособность производителя
конкурентоспособность продукции
уровни конкурентоспособности
competitive producer
competitive products
competitive level
Дата публікації: 2012
Видавництво: ІФІ
Бібліографічний опис: Пасічник І.Ю. Конкурентоспроможність продукції: теоретичний аспект / І.Ю. Пасічник // Економіка XXI сторіччя: глобалізація, кризи, розвиток: матеріали міжнар. науково-практ. конф., 29-30 черв. 2012 р., Харків, Україна. – Х.: ІФІ, 2012. – С. 57 – 59.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто поняття конкурентоспроможності продукції як об’єкта управління.
Рассмотрено понятие конкурентоспособности продукции как объекта управления.
The concept of competitive products as control object.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7508
Розташовується у зібраннях:Статті (ОБК)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.