Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Автореферати
Бібліотека ХНЕУ ім.С.Кузнеця
Документи університету
Звіти з наукових досліджень
Періодичні видання
Факультет економіки і права
Факультет інформаційних технологій
Факультет менеджменту і маркетингу
Факультет міжнародних відносин і журналістики
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Факультет підготовки іноземних громадян
Факультет фінансів і обліку
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 11-18 из 18.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2018
Особливості та основні проблеми розвитку інжинірингових послуг в Україні
Гайдук О. С.
2017
Організація виробництва : методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня
Афанасьєв М. В.
;
Запащук Л. В.
2015
Методические рекомендации к выполнению практических заданий по учебной дисциплине "Экономика предприятия" для иностранных студентов направления подготовки 6.030507 "Маркетинг" всех форм обучения
Рожко В. И.
;
Щетинин В. М.
;
Писаренко Г. А.
;
Рожко В. І.
;
Щетинін В. М.
;
Писаренко Г. О.
;
Rozhko V. I.
;
Shchetinin V. M.
;
Pisarenko G. O.
2023
Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Реінжиніринг виробничих бізнес-процесів підприємства
Скурідіна М.
2023
Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
Просмотр
Автор
3
Давидова О. Ю.
3
Запащук Л. В.
2
Rozhko V. I.
2
Рожко В. И.
2
Рожко В. І.
2
Сисоєва С. І.
2
Щетинин В. М.
2
Щетинін В. М.
1
Konyk M. M.
1
Pisarenko G. O.
.
дальше >
Тема
7
продукція
5
споживач
4
заклад
4
обслуговування
3
виробничий процес
3
ефективність
3
організація
3
послуга
3
предприятие
3
производство
.
дальше >
по дате выпуска
5
2020 - 2023
13
2012 - 2019
Has File(s)
18
true