Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 11-18 из 18.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Особливості та основні проблеми розвитку інжинірингових послуг в УкраїніГайдук О. С.
2017Організація виробництва : методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівняАфанасьєв М. В.; Запащук Л. В.
2015Методические рекомендации к выполнению практических заданий по учебной дисциплине "Экономика предприятия" для иностранных студентов направления подготовки 6.030507 "Маркетинг" всех форм обученияРожко В. И.; Щетинин В. М.; Писаренко Г. А.; Рожко В. І.; Щетинін В. М.; Писаренко Г. О.; Rozhko V. I.; Shchetinin V. M.; Pisarenko G. O.
2023Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДавидова О. Ю.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Реінжиніринг виробничих бізнес-процесів підприємстваСкурідіна М.
2023Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДавидова О. Ю.