Перегляд зібрання за групою - Автори Сисоєва С. І.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 11 із 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Актуальні напрями розвитку туристичної індустріїДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2024Анімаційні послуги як невід’ємна складова сучасного гостинного бізнесуСисоєва С. І.; Голеніщева Є. Ю.; Бортняк А. А.
2024Зарубіжний досвід запровадження інноваційних стратегій сфери ресторанного господарстваКарченя А. С.; Сисоєва С. І.; Холодок В. Д.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2024Новітні технології та тренди ресторанного бізнесуДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Організація готельного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Основи курортології та рекреації. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес"Сисоєва С. І.
2022Основи курортології та рекреації: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняСисоєва С. І.
2025Сучасні інформаційні технології як адаптивно-орієнтований механізм управління підприємством готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.; Михайлишин А. В.
2023Інновації в індустрії гостинностіСисоєва С. І.