Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Перегляд зібрання за групою - Теми service
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 20 із 27
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Assessment of logistics service quality based on the application of fuzzy methods modeling
Kolodizieva T.
;
Zhelezniakova E.
;
Melnykova K.
;
Pysmak V.
;
Kolodiziev O.
2024
Circular Economy as a Basis for The Transition to Sustainable Development
Mosumova A.
;
Gustafsson M.
2023
Logistics service: Program of the course for students of higher education of specialty 073 "Management" of the educational program "Logistics" of the first (bachelor's) level
Sigaieva T. E.
2019
Marketing policy for management of economic development in globalization
Ptashchenko O. V.
;
Afanasieva O. M.
;
Morozova Ye. S.
2019
Marketing policy for management of economic development in globalization
Ptashchenko O. V.
;
Afanasieva O. M.
;
Morozova Ye. S.
2022
Marketing: work program of the educational discipline for students of specialty 051 "Economics" of the educational program "International Economics" of the first (bachelor’s) level
Boiko N. О.
2017
Modern accounting questions of fixed assets in the public sector.
Shushliakova O. V.
;
Шушлякова О. В.
;
Шушлякова О. В.
2019
Organisation of the Restaurant Industry
Akhmedova O. O.
;
Suschenko O. A.
2017
Organisation of the Restaurant Industry : syllabus for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism"
Akhmedova O. O.
;
Sushchenko O. A.
;
Ахмедова О. О.
;
Сущенко О. А.
;
Ахмедова Е. О.
;
Сущенко Е. А.
2021
Organisation of the Restaurant Industry: Syllabus of the academic discipline for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level
Akhmedova O. O.
2020
Organization of Tour Guiding
Sushchenko O. A.
;
Akhmedova O. O.
2019
Production and service management: syllabus for students of all specialties of the first (bachelor degree)
Sigaieva T. E.
2022
Production and service management: syllabus of the educational discipline for students of all specialties of the first (bachelors) level
Sigaieva T.
2019
Service marketing: Syllabus of the academic discipline for Master degree students of all specialties
Stryzhak O. O.
2020
Service marketing: syllabus of the academic discipline for students of all specialities second (master’s) level
Stryzhak O. O.
2015
Specific characteristics of the ship and port services as aspects of maritime management
Draskovic M.
2018
Маркетингова товарна політика: методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" першого (бакалаврського) рівня
Холодний Г. О.
;
Холодный Г. А.
;
Kholodnyi G.
2017
Менеджмент у сфері послуг : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" другого (магістерського) рівня
Рожко В. І.
;
Рожко В. И.
;
Rozhko V. I.
2016
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Бізнес-планування" для студентів спеціальності 8.03050201 "Економічна кібернетика" денної форми навчання
Мілевський С. В.
;
Степуріна С. О.
;
Милевский С. В.
;
Степурина С. А.
;
Milevskiy S. V.
;
Stepurina S. O.
2016
Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни "Бізнес-планування" для студентів спеціальності 8.03050201 "Економічна кібернетика" денної форми навчання
Мілевський С. В.
;
Степуріна С. О.
;
Милевский С. В.
;
Степурина С. А.
;
Milevskiy S. V.
;
Stepurina S. O.